Mina tjänster

Konsulten som möjliggör & underlättar nya samarbeten & innovationer

Olitog är din samarbetspartner som skapar länkar till dina nya affärskontakter. På uppdrag av dig och ditt företag möjliggör Olitog din nästa affär eller din nästa långsiktiga strategiska satsning. Vi skapar mervärde i dina framtida projekt oavsett bransch och geografisk placering.

Engagemang och nyfikenhet har skapat ett väl etablerat globalt kontaktnät som ständigt växer. Olitog är en nyckelspelare i rollen som lots och guide beträffande dina kontakter och tjänster oavsett om det gäller nyetablering, förändringsarbete eller expandering.
Arbetet bedrivs självständigt men självklart också i dynamiska och nära samarbeten.

Vi är lyhörda, effektiva och flexibla i sättet att matcha ihop rätt människor med rätt möjligheter, eller genom att finna de optimala lösningarna vid inköp av varor och tjänster.
Vi arbetar professionellt med personlig touch och har en stark drivkraft att leverera enligt din önskemål.

Så jobbar Olitog

Jag gör det möjligt för ditt redan fungerande företag att bli ännu bättre, mer effektivt och mer fokuserat på kärnverksamheten. Med min långa erfarenhet och mitt starka internationella kontaktnät kan jag erbjuda marknads- och företagsanalyser som hjälper dig att vidareutveckla, modernisera och förädla dina strategiska planer. Extra god marknadskännedom har jag inom bygg- och anläggningssektorn.

Genom samtal med allt ifrån ledning till produktion analyseras verksamheten och företagskulturen. Därefter går vi igenom vad som redan fungerar bra i er organisation och vilka de svaga länkarna i kedjan är. Om så önskas ger jag givetvis förslag på vilka förändringar som ger mest effekt för ett bättre flöde. Självklart finns jag till hands under hela förändringsprocessen, enligt överenskommelse och önskemål.

Jag ser fram emot att få lära känna dig och din verksamhet!

Varmt välkommen att kontakta mig!

Lisa Klasson

+41 79 271 50 94         PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmxpc2FAb2xpdG9nLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmxpc2FAb2xpdG9nLnNlPC9hPg==