Mina tjänster

Konsult och beställarstöd vid sprängning

Tjänsten vänder sig till dig som ska genomföra ett sprängarbete och vill ha en utomstående expert som hjälper dig med att se till att jobbet blir utfört på ett så bra sätt som möjligt till ett skäligt pris.

Olitog hjälper dig med att ta de kontakter som behövs inför arbetet, presenterar vilka alternativa tillvägagångssätt som finns och ser till att du är väl förberedd inför kontakterna med myndigheter och underentreprenören. Du sköter själv alla kontakter medan jag finns med som ett bollplank i bakgrunden.

Under arbetets gång fortsätter jag att vara redo att rycka ut ifall något skulle inträffa. Med de erfarenheter jag har är jag väl insatt i både dina och underentreprenörens behov och kan agera mellanhand om det skulle uppstå problem i er kommunikation. Eftersom sprängarbeten ibland är kontroversiella finns jag vid behov även med och hjälper dig i kontakten med medier och allmänhet.

Lots på den nya marknaden

Tjänsten vänder sig till dig som vill etablera verksamhet på en ny geografisk marknad i Sverige eller utomlands. Med mina erfarenheter av att verka på olika platser i Sverige och internationellt ser jag till att du får det bästa förutsättningarna att lyckas i den nya regionen.

Olitog kan hjälpa dig med att sondera terrängen på den nya marknaden, skaffa dig det kontaktnät som behövs och ge en bild av vilka utvecklingsmöjligheter ditt företag har där. Även inom Sveriges gränser kan såväl företagarkulturen som rutinerna i byggbranschen skilja sig åt. Jag ger dig därför kunskaper om vad som gäller i just din nya region.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Lisa Klasson

+41 79 271 50 94         PGEgY2xhc3MgPSAibF9tYWlsIGxfbmV3X3dpbmRvdyIgaHJlZj0ibWFpbHRvOmxpc2FAb2xpdG9nLnNlIiB0YXJnZXQ9X2JsYW5rPmxpc2FAb2xpdG9nLnNlPC9hPg==